Tuesday, February 7, 2012

kfc ade masalah lagi


sape x suke makan kfc?? sape? sape??
kebanyakan orang mmg suke la kan mamam ayam goreng kfc yang sehingga menjilat jari ni kan



tapi tula.. walaupown banyak kali bermasalah, ayam jatuh goreng balik la.. tong smpah la ape la macam2 la... org tetap kunjung mengunjung kat KFC nie... sebab ape?? sebab sedap...



kali ini isu masih sama.. isu pekerja, HR KFC mmg pening kepala, branch manager sakit otak, supervisor pown berkire2 nk berenti...



ape kesah nye kali ni?? kesah nye begini...





pekerja tolak n sepak customer... sumber yang aku baca kat tenet... customer nek berang lepas dah tunggu agak sejam lebey, counter kate ayam abis... maybe ngah masak agaknya, customer tuh memekak2 maki hamun... dah kuar KFC datang balik maki lagi...



agaknya ape yg counter btau die ek?? n apekah sebabnya cooker2 kat blakang jadi hati panas gile... bebudak yang keje kompom dah penat nk mati dah, pastu ade lak mulut2 tmbahkan ati yang panas... kerana mulut badan binasa beb...



too bad kepada KFC as a whole , branch manager, chief division, supervisor n worker yang terlibat sbb u guys caught on camera... bukti penuh utk di saman...



bukan kerana customer always right, tapi customer bayar utk service tax... service tu yg kne make sure mantap la sebab company kaut untung jugak melalui tu...



kesian kat worker yg keje cam nk mati tapi gaji dibayar sikit je... customer pown satu hal, kalau dah bukan rezeki kau, tolerate la skit... diorg kat blakang tu bukan nye tgh men futsal... kan dah kne terajang baru la ada akal...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...