Thursday, November 24, 2011

Pangkor Trip 2011 - Ferry Trip To Pangkor Island

okeyh cghite pangkor vacation saya pon mule bersambung... kali ni den nk borak ngan hangpa suma suasana kami di atas ferii dari marina jetty ke pangkor jetty... perjalanan yang memakan masa lebey kurang 10 minit je sbb marina ni dkt je ngan pangkor berbanding jetty lumut yang memakan masa 30 - 45 minit...



lebey kurang 7.15 kami bertolak ke pangkor n ferry dari marina nie lain skit dari ferry di lumut sbb size nye lebih kecil n ianya nmpak lebey stylo... ferry ini juga agak selesa dgn tmpat duduk bwh dan 2nd floor yg open... so kepada anda yg suke kan pemandangan n suke ber snap2 pic cam kami sume.. nek la bahagian atas ye... belah blakang bot ade seat blah dpan bot xde... so kami choose blah dpan dan kami telah pon conquer sume kawasan dpan tu...




wajah sronok n riang umpama kanak2 baru mendapat ribena terpancar di sanubari kami smua... hee x sabo mood bercuti dah pown bermula...
sila scroll ke bawah lagik ye kalo nk tgk wajah2 mereka2 nie..heee



uncle menculik anak buah... mangsa pertama : fieza ...


antara peberet picture aku walaupon xsume pandang camera tapi pic ni nmpk natural n menarik sbb sunset pown nk turun...


bro wan terkial - kial di situ utk cube menyelamatkan alisya yg nk berenang ke jetty pangkor...


sweet couple... abg eddy n kak yana... maintain cute...


mak ngah n family, e'eh ade incik tunang skali... agak2 la gugurl kalo nk wee wee pown..hehe

nie la riuh rendah nye suasana di atas ferry.. tapi pic nie lom gerak lagi la..

wah heppy family... bro pian gerrard tetap ngan trademark YNWA nye bersama keluarga tersayang...


the girlss u ollss.... dari kiri kak wid, kak yana, kak leenda, pieja fieza n cik tunang saya(yanie).. oppss lupe ade si kenit alisya...

wajah ceria hincik sham n mak ngah isteri terchinta...


another suweett couple... baju sama kau!!... hee baju di beli di downtown cheras... terbaikk...




dok search2 gambor aku n cik tunang, xde yg menarik lak... hurmm so xdela pic kami... sbnanrye kami nek speed boat... hee tu pasal xde.. haha poyo kan??... so nie la serba sdikit cerita kami di atas ferry merry nie...




sebelum abg bagi pantun utk entry seterusnya... abg ada bnda sikit nk share ngan kowg2 pembaca nie... abg ade satu video yang smpat abg rakamkan... tiada niat utk menghina mahupown membahan... tiada kene mengena dengan yg hidup atau pon dah meninggal dunia... kalau sama, mmg disengajakan... hehe


video



smpai di jetty mencari van..
ramai ramai naik pula 2 van...
hari dah smpai pun dah dkt malam...
resort dicari di teluk dalam...



kalau suke entry ni..sile tekan butang like ye..hee

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...